EVENIMENTE

  >  EVENIMENTE

În perioada 01.10. – 06.10.2023, în cadrul proiectului ,,Servicii integrate pentru consolidarea deprinderilor de viata independenta și integrarea socio-profesionala a copiilor si tinerilor din Caras-Severin, Cod apel: POCU/738/4/20/ Operaţiune compozită OS 4.12, OS 4.13, Cod proiect 135007″, în stațiunea Predeal s-a derulat Evenimentul privind deprinderi de viață independentă.

65 de copii și tineri au participat la diverse activități, precum informare și metode de protecție a mediului, pregatire în tehnici de prim ajutor, cursuri de dezvoltare persoanlă, dar și activități recreative în natură sau vizite la obiective turistice. La finalul sesiunii, participanții au primit diplome de participare la eveniment

Atelierele de lucru s-au remarcat prin dinamica și interesul manifestat de participanți.

Reamintim că proiectul este finanțat prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020 în valoare de 4.730.080,18 lei, din care 4.020.568,14 lei valoarea eligibilă nerambursabilă. Durata de implementare este de 36 luni

 

Felicitări tuturor!

…………………………………………………………………………………………………………….

Traficul de persoane este sclavia zilelor noastre, are loc in toata lumea, iar Europa nu este ferită. Deși legal sclavia a fost abolită în secolul XIX, estimările spun că sunt mai mulți oameni în sclavie astăzi decât au fost vreodată în istorie, mii de persoane sunt exploatate in diferite forme.
Directia Generala de Asistentă Socială şi Protecţia Copilului Caras-Severin prin Serviciul de Interventie in Regim de Urgenta in Domeniul Asistentei Sociale  işi propune in data de 17.10.2019 ora 14.30, cu ocazia Zilei Europene Împotriva Traficului de Persoane organizarea unui eveniment de informare cu copiii Centrelor Speranţa şi Raisa, eveniment la care vor participa reprezentanţi ai DGASPC Caras – Severin şi IPJ Caraş-Severin.

…………………………………………………………………………………………………………….