Programe si strategii

  >  DGASPC   >  Programe si strategii

Nr. 252 / 08.07.2014                                                                                                         

MISIUNEA

CENTRULUI DE PLASAMENT ,,CASA NOASTRĂ” ZĂGUJENI

  Centrul de Plasament ,,Casa Noastră” Zăgujeni este instituţie publică de asistenţă socială la nivel judeţean, fără personalitate juridică, funcţionează în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin, având sediul în  localitatea Zăgujeni, str. Principală, nr. 17, tel./fax: 0255/510027.

„COPILĂRIE FĂRĂ DELINCVENŢĂ”

Sesiuni de informare a elevilor, în cadrul

Campaniei de prevenire a delincvenţei juvenile  în rândul minorilor sub 14 ani

1Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin în parteneriat cu Direcţia generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Caraş-Severin desfăşoară, începând cu luna octombrie a anului trecut până la finele lunii martie 2015, o campanie care vizează promovarea modalităţilor de prevenire a delincvenţei juvenile în rândul minorilor cu vârsta sub 14 ani (minori care nu răspund penal) .

„COPILĂRIE FĂRĂ DELINCVENŢĂ”

Campania de prevenire

a delincvenţei juvenile  în rândul minorilor sub 14 ani

          Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin în parteneriat cu Direcţia generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Caraş-Severin desfăşoară, începând cu luna octombrie a anului trecut până la finele lunii martie 2015, o campanie care vizează promovarea modalităţilor de prevenire a delincvenţei juvenile în rândul minorilor cu vârsta sub 14 ani.  Scopul acesteia îl reprezintă creşterea gradulu